петък, 29 октомври 2010 г.

Най-големият онлайн био магазин в България

В Био магазин - "Зелен Свят" Вие ще намерите продукти, с които ще успеете да водите здравословен начин на живот. Продукти, в които не са използвани за  производство им - пестициди, хербициди и други химикали, които доказано вредят на човешкия организъм. Всеки един продукт в онлайн магазина е с био сертификат за произход. Био сертификатът се издава от определени сертифиционни органи, които следят много стриктно за това дали продуктът наистина е органичен. За това можете да сте сигурни, че всеки един продукт при нас е правилно подбран и вкуса, и качеството му са несравними и истински. За здравословното хранене и пълноценния начин на живот на Вас и вашето семейство предлагаме широк асортимент от Био: храни, напитки, десерти, всичко за Вашето бебе - козметика, пелени, бебешки каши и храни.
Дамската козметика е стриктно селектира от водещите марки за Био козметика, като стремежът е да подберем наистина продуктите, които биха направили една дама наистина красива и естествена и всичко това без вреда за нейната кожа.

Бебешките храни и козметика за Нас са може би най-внимателните и селектирани продукти, които можете да намерите. Всички пюрета, каши и млека са произведени от най-безвредните и световно известни марки.

0 коментара:

Публикуване на коментар